bel ons nu

Culinair in de bossen

RESTAURANT GROTEL'S HOF IS SCHITTEREND GELEGEN IN HET NATUURGEBIED DE BAKELSE BOSSEN. VEEL MENSEN ZULLEN HET WEL KENNEN ALS PLEISTERPLAATS VOOR WANDELAARS EN FIETSERS DIE NA EEN MOOIE TOCHT EEN KOP KOFFIE OF EEN BORREL KOMEN DRINKEN, MAAR HET BIEDT NOG VEEL MEER...

Het echtpaar Eric en Marieke van Roij staat al jaren garant voor een geweldige gastvrijheid en een goede keuken. Eric is kok in hart en nieren, heeft een grote passie voor het vak en heeft diverse prijzen gewonnen. Op de kaart pronken veel streek- en seizoensproducten zoals wildgerechten. Vegetarische gerechten maken de kaart compleet. Marieke zorgt als gastvrouw voor een persoonlijk contact, zodat alle gasten zich thuis voelen.

Eric kan tegemoetkomen aan speciale dieetwensen voor gasten met voedselallergieën. Hij maakt lekkere menu's voor mensen die allergisch zijn voor bijvoorbeeld gluten of lactose. "Onze gasten met een voedselberperking kunnen hier met een gerust hart genieten van een lekkere maaltijd. Uiteraard is het wel van belang dat dit vooraf bij de reservering even wordt gemeld", aldus Eric.

Ook kunt u bij Grotel's Hof terecht voor feestelijke gebeurtenissen als een verjaardag, huwelijksfeest of -jubileum tot 120 personen. Er staan wijnproefavonden met bijpassend menu op de agenda en er zijn speciale arrangementen ter gelegenheid van moederdag, Sinterklaas of Kerst.

Neem vrijblijvend contact op met Eric of Marieke.

 

Top