bel ons nu

Herberg Grotel's Hof is al decennia een begrip op het kruispunt van 5 dorpen. Gelegen op Bakels grondgebied grenst de Herberg aan de omliggende dorpen Aarle-Rixtel, Beek en Donk, De Mortel en Gemert, en daarmee in de directe omgeving van groeistad Helmond. Wij laten op onze website graag wat zien van de schoonheid van de omliggende dorpen en de onmiddelijke omgeving van Grotel's Hof en activiteiten die starten vanaf onze locatie.

  

dec04
Door Grotel's Hof

Wandel -en Nordic Walkingclub Grotelshof is een club fanatieke wandelaars, die vanaf 2006 allerlei wandelactiviteiten organiseert. Deelname aan deze activiteiten van de wandelgroep is gratis en vrijblijvend. De wandelaars lopen bijna allemaal met Nordic Walking stokken, omdat ze ervan overtuigd zijn dat dit een veel actievere manier van wandelen is. 

Lees meer
dec03
Door Grotel's Hof

Het natuurgebied Grotelse Heide ligt precies voor de deur van Herberg Grotel's Hof. Dit prachtige natuurgebied wordt doorkliefd door de Esperloop en de Snelle Loop, twee watertjes die letterlijk de vrije loop krijgen en daardoor voor een rijke vegetatie zorgen. De Aberdeen Angus runderen lopen vrij in het gebied rond dat zeer geliefd is bij wandelaars. Heel bijzondere natuurliefhebbers trekt de communicatietoren waar u vanaf ons terras op kijkt, deze is namelijk bewoond...

Lees meer
dec03
Door Grotel's Hof

In Bakel staan veel monumenten en oude gebouwen zoals boerderijen, een kerk en een molen. Midden in de dorpskern van Bakel staat de St. Willibrorduskerk. Deze kerk is gebouwd in het begin van de 16e eeuw, maar in later jaren ingrijpend herbouwd. In 1974 is deze kerk volledig gerestaureerd en is erkend als rijksmonument. In Bakel is in 1752 ook een standaardmolen gebouwd. Deze molen is ook een rijksmonument. 

Lees meer
Top